Finále Beskydského drezurního poháru 2009

28.09.2009 15:25

V neděli 27.9. se uskutečnilo v areálu stáje Moncheri Hnojník finále Beskydského drezurního poháru 2009.

V tento krásný, slunečný den jsme v každé kategorii ( Z, L a S ) ocenili  jezdce, kteří se zúčastnili kvalifikačních kol, ve kterých posbírali největší počty bodů ( nejlepších 5 jezdců ) a samozřejmě jsme připravili tři soutěžní úlohy ( Z, L a S ), ve kterých se spolu utkali všichni jezdci kvalifikovaní dle počtu získaných bodů. V kategorii Z ( úloha Z2 ) jsme viděli 14 koní, v kategorii L  ( úloha L8 ) 5 koní a v kategorii S 3 koně. Počty startujících koní ve finále byly nižší, než-li počet koní, kteří se měli finále zúčastnit, protože ne všichni kvalifikovaní koně se finále zúčastnili.

Viděli jsme pěkné výkony, odpovídající vypsaným kategoriím, jezdci i diváci, kteří v tento, pro nás sváteční den dorazili, jistě nelitovali. Nám nezbývá než-li popřát všem jezdcům mnoho úspěchů do příští sezony a těšit se na ni spolu s vámi. Samozřejmě nás však ještě v této sezoně čeká vyvrcholení Beskydského skokového poháru a to 10.10.2009 od 10 hodin v areálu stáje Václav Horní Suchá !

Výsledky finálových soutěží naleznete v sekci výsledky, konečné pořadí jezdců a všech pět kvalifikačních kol naleznete rovněž v sekci výsledky již od minulého týdne.

Fotogalerie finále zde : fotogalerie

 

 

Zpět